View Single Post
Eski 17-08-07, 21:08   #30 (permalink)
chrispy
Üye

Giriş Tarihi: 06-07-2007
Rep Puanı: 137395
chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1387
Varsayılan C: Ankara'da öss sayısal için en iyi dershane??

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen molvero Mesajı Göster
ya chrisp ksra bakma da sen kapalı falansındır da ha ...
ya siz saçmalıosnz öss yıldızları oradan cıkar tabi geceli gündüzlü yurtlarda kalıolar beynini yıkıolar der ve ibadet diolar cd dinletiolar yatırıolar ertesi gün aynı ya siz kimi kime anlatıosnz ya ben 4 sene onlarla okudum bilirm onları rsmf chrispy sözüm size herkes bilio neyin ne olduğunu sabahki eğitimine bi şe demem ama akşamı var tabii ben de açıya gittim memnundum da ama lise3 te gidilcek bi dersane deil son zamnlarda ayrıldılar maltepe den ben yatılı okul okudum kimse vatan haini falan deildir demesn ben biliorm ne dinlettiklerini ne yaptıklarını okulun adını neye cıkardıklarını akşamları yatakhanede toplanıp cd izlediklerini laf etmeyin ordan ertesi gün dersaneye götürmek için sakallı bi adamla birlikte bi otobüs geldiğini ben neler çektim onların yüzünden otlaşıoz sizin sayenizde yaptığınız bağnazlıktan cahillikten başka bir şey deil ... dersane istiosanz açı yı tavsiye ederim orda kalmadı öyle şeyler şimdi maltepe diosnz hala ordaki birincileri ben tanıyorum yok böle yapmıolar da bilmem ne de laf etmeyin
ya sanane kapalıysam takmışınız başörtüsüne kapalı deilim ama Allah nasip ederse düşünüyorum. Başörtüsü küçümseme sakın tamam mı? O Allah'ın emri. yaparsın yapmazsın kendi iraden sonuçta.. dershane konusunda da televizyon da saçma salak şeyler izlemektense gidip bahsettiğin o cdleri izlerim en azından dinim hakkında daha çok şey öğrenme fırsatım olur. Asıl sizin beyniniz yıkanmış. bi ayette de geçtiği gibi gözleriniz kör kulaklarınız sağır olmuş kalpleriniz mühürlenmiş o yüzden ben hiç bişey yapamam sadece dua ederim bazı şeyleri anlamanız için. o küçük gördüğün dershaneler okullar varya bi sürü insan onların sayesinde dinini öğrenio ben de bunlardan biriyim. sevmeyebilirsin ama benim gibi bazı insanlar için çok büyük değer taşıyan bu yerlere seviyesizce saldırma iftira atma en azından istediğim tek şey bu. Allah yardımcın olsun daha bişe yazmicam bu konuda eğer bana sölemek istediğin bişey varsa p.m. atarsın..
chrispy çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla