View Single Post
Eski 17-08-07, 15:39   #28 (permalink)
Kuroi Roose
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-08-2007
Rep Puanı: 2722
Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11Kuroi Roose Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Ankara'da öss sayısal için en iyi dershane??

mrb =)

hayatımda hiç dersaneye gitmemiş olarak aynı soruyu kafamda sormaktayım doğrusu, ama yine de asıl adı duyulmuş ya da 100lerce derece yapmış dersanelerin ne kadar da kaliteli olduğu konusunda emin deilim...

lise3e başlamadan önce dersane karşıtıydım, aslında hala da okul + dersane mantığına karşıyım, ve şimdi, mezun olduğum için ve puanımın [say2-337]geçen seneye göre oldukça yeterliymiş gibi görünemsine rağmen bu sene istediim yere yerleşemem nedeniyle ve de soru soracak ve karşılığını alacak hocalara ihtiyacım olduğu için dersaneye gitmem gerektiğine karar verdim...

bu konuda genel değerlendirmeler sınav, açı ve final diyor, açının edütlerinin bir hayli fazla olduğu ve hocalarının kaliteli olduğu söyleniyor, lakin diğer taraftan da bazı dersanelerin başarılı olmayanlarla fazla ilgilenmediği söyleniyor..

her neyse, çok uzattım, demem o ki, yıllardır sorularımın her birine cevabını bulduğum hocalarım gibi olabilecek nitelikte hocaların bulunduğu bir dersane arıyorum =P
Kuroi Roose çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla