View Single Post
Eski 13-08-07, 13:31   #3 (permalink)
che_87
Eski Üye

Giriş Tarihi: 10-03-2005
Yer: http://www.zazara.org
Rep Puanı: 786197
che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 7913

Send a message via MSN to che_87
Varsayılan C: Almanya Dil Öğrenim Amaçlı

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Kaleci_Mayer Mesajı Göster
1- Avantaj fakat hesaplarinin en az son 1 sene icinde hareketli olmasina dikkat et son 3 ay degil.
2-Sorun olmaz
3- Bence burdaki üniversitelerle simdiden temasa gec. Onlarin attigi emaillerin pc den ciktisini al. Konsoloslugu vize basvurusundada götür. Vize almani kolaylastiracaktir. Bazilari, önce üniversitelerden kabul aliyor ondan sonra dil kursuna basliyor. Bu yol daha saglam.
4- Internette DSL ,Test daf diye arastir.Nasil sorular oldugunu görecen
5- Dil ögrenimi tamamen kisiye ve yetenegine bagli. Kimisi 1 senede sinavi verebiliyor. Kimisi 2 sene kursa gitmesine ragmen veremiyor. Biraz kumar gibi. Eger kendine dil konusunda güvenmiyorsan bence hic bu ise bulasma derim. Yapacagin masraflarda cabasi. Dolu türk ögrenci ile tanistim cocuklarin düsünmekten saclarina aklar düsmüs. Simdi ki kafamiz olsa memleketimizde okurduk herseyi bu kadar düsünmezdik diyorlar. Sanirim üniversitede üst üste kaldinmi okuldan sutluyorlar. Allah yrdimcin olsun

Valla büyük konuşmak istemiyorum yinede, çünkü ortamını bilmediğim bir hayat bana ne gösterceği belli olmaz fakat %100 başarı için gidiyorum.Üniversitemi okuyum memleketime geri dönmeyi tasarlıyorum yine dediğim gibi büyük konuşmamak lazım..Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
che_87 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla