C: Ankara'da öss sayısal için en iyi dershane??
ya chrisp ksra bakma da sen kapalı falansındır da ha ...
ya siz saçmalıosnz öss yıldızları oradan cıkar tabi geceli gündüzlü yurtlarda kalıolar beynini yıkıolar der ve ibadet diolar cd dinletiolar yatırıolar ertesi gün aynı ya siz kimi kime anlatıosnz ya ben 4 sene onlarla okudum bilirm onları rsmf chrispy sözüm size herkes bilio neyin ne olduğunu sabahki eğitimine bi şe demem ama akşamı var tabii ben de açıya gittim memnundum da ama lise3 te gidilcek bi dersane deil son zamnlarda ayrıldılar maltepe den ben yatılı okul okudum kimse vatan haini falan deildir demesn ben biliorm ne dinlettiklerini ne yaptıklarını okulun adını neye cıkardıklarını akşamları yatakhanede toplanıp cd izlediklerini laf etmeyin ordan ertesi gün dersaneye götürmek için sakallı bi adamla birlikte bi otobüs geldiğini ben neler çektim onların yüzünden otlaşıoz sizin sayenizde yaptığınız bağnazlıktan cahillikten başka bir şey deil ... dersane istiosanz açı yı tavsiye ederim orda kalmadı öyle şeyler şimdi maltepe diosnz hala ordaki birincileri ben tanıyorum yok böle yapmıolar da bilmem ne de laf etmeyin
|