View Single Post
Eski 12-08-07, 12:09   #10 (permalink)
chrispy
Üye

Giriş Tarihi: 06-07-2007
Rep Puanı: 137395
chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11chrispy Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1390

Varsayılan C: Dershane Seçerken...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen yatsuma Mesajı Göster
bazı arkdaslar rehberlıgı fem dekı ve dıer benzerı dersahnelerdekı gıbı hocanın cagırıp gereklı oglum sunu yap kızım sunu yap dedıkden haaa bunları yaptıkdan sonrada bır hoca efendı kıtabı oku kasedi ızle olarak goruolar karsılıksız olmalı hersey hangı egıtım kurumunda boyle seyler verılır acıklansa cok ii olur bu tur selerı ımamlar verır anca...
neyse konuya donecek olursak kucuk dershanelere gıtmenızı onerırım eger cok iiyisen buyuk dersahnelere gidiniz selametle.

Hocaefendi'nin kitabını okuyunca önce kendine faydan olur başkasına deil. o insanın burda konuşulmasını istemiyorum.lütfen.. Eğer bi insan inanıyosa ve bişeyler biliosa bunları cevresindekilere anlatmaya çalışmak onun görevidir yani bu işi sadece imamlar yapmaz... Eğitim sadece fizik kimya biyoloji deildir. insanları iyi düşünmeye iyi davranmaya sevketmeye de eğitim denir.. zaten insanlar böle düşündüğü için şimdi bu halde değilmiyiz...............
chrispy çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla