View Single Post
Eski 11-08-07, 12:18   #9 (permalink)
tilocan
Yabancı

Giriş Tarihi: 02-10-2005
Rep Puanı: 2375
tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11tilocan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: İskoçya ve İskoçlar (iskoçları bilenler bir baksın)

ben iskocyada cok kaldım ve hala ordayım.iskoclar kendi halkından baska kimseyi sevmezler yani cok ırkcılar ve gece dısarı cıktıgında senınle kavga etmek isteyen cok cıkar tabı bu heryerde degıl sadece gece kulüplerinde.onlar siyah kafa sevmezler yani biz esmerleri sevmezler ingilizleride hic sevmezler.misafirperverlerdir cok iskoc aile dostum var ve daima gidiyorum.türkiyeyei tatil için severler her gelende sunu der türkiyede bize kazık atıyorlar ve asılıyorlar cok soguk bir ulkedir 1 gunde 4 mevsım yasarsınız.en güzel sehri edinburgh tur en pis yeri glasgow dur.onların yemekleri yoktur sadece 1 tane vardır mehsur ve ben sevmedim is balık balıktan is kokusu gelir yediğinde özellikle bu kokuyu getirirler.cok içerler ve cok çikolata yerler hepsi tosun gibiler
tilocan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla