View Single Post
Eski 10-08-07, 08:51   #17 (permalink)
zigot
Eski Üye

Giriş Tarihi: 26-10-2004
Yer: toronto/canada
Rep Puanı: 673354
zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11zigot Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6794
Varsayılan C: "Türkiye'de yaşamak için 37 neden" (Ruslar tarafindan yazilmis)

1) Duvarlarında küfürlü yazılar yok.-Dogru-ucra koselerdir kopru altlaridir onlar haric yok denebilir..
2) Yılın 340 günü güneşli.-Dogru diyelim bunada..Bazi bolgeleri..Yasadigim ulkeye ve rusyaya gore karsilastirirsak.
3) Kış olmadığı için her sene kışlık elbise ve ayakkabı almaya gerek yok.-Yanlis.
4) Dört yanı sıcak denizlerle çevrili.-Yanlis..yazanin cografyasi biraz zayifmis
5) Her zaman taze sebze ve meyve var.-Dogru..Buraya meyve sebze dunyanin dier uclarindan geliyor.Turkiye yedigin dometesten bahce kokusu bile alabiliyorsun.
6) Rusya'daki külüstür daireyi satıp Antalya'da 100 metrekarelik ev almak mümkün.-Fikrim yok
7) Asık yüzlü Rus turistler dışında, insanları güler yüzlü ve nazik.-Dogru.En azindan Turkiyedeyken benim cevremde..
8) İnsanı bezdiren evsizler, yoksullar ve çingeneler yok..Dogru.KAnada veya amerika nin evsiz nufusu Turkiyeninkilerden cok daha cok..
9) Çalılıklar arasından alkolikler ve uyuşturucu kullananlar çıkmıyor. Evlerin girişi temiz..-Dogru diorum bunada..Tabiki tinercisi falan var ama gene oran acisindan Rusyasidir Amerikasidir dah fazla.
10) Uyuşturucu kullananlarla satanları hapse atıyorlar.-Dogru-Burda yasal olarak icebiliyosun..
11) Komünistlerle faşistler elde bayrak dolaşmıyor.Dogru-Suanki meclistende goruldugu uzeri en zit 2 parti bile el sIkIsiyo..
12) Pencereden bakınca deniz ve dağlar görülüyor, elinde gamalı haç olan dazlak gençler değil.Dogru-Turkiyedeki doga baska yerde yok..
13) Votka değil, lale ülkesi...Kararsiz...Votka ulkesi diil ama halen eskisi gibi lale ulkesi oldugundan supheli.
14) Kurallara uymayan sirenli Mercedesler yok.-Dogru-.Zenginlerin arabasina siren koyup gittigini cok duymuyoruz..Bi kere ambulansa binip gittigini okumustum.
15) Doğaüstü yetenekli olduğunu iddia edenler yok..Yanlis-Kendini peygamber ilan edenler bile var
16) Nüfus sorununu Çinliler ve Özbeklerle çözmüyorlar.Dogru..Turk insani kuvvetlidir..nufus sorun olmaz
17) Sarhoş sürücüleri hapse atıp ehliyetine el koyuyorlar.-Yanlis..Hapse atildigini duymadim
18) Suç oranı her yıl iki kat artmıyor.Dogru-Suc orani hep yuksek heralde
19) Üniversiteye evlenmek ya da askerden kaçmak için değil, topluma faydalı bir meslek edinmek için gidiyorlar. Yanlis ..bire bir tanidiklarim var ..
20) Doktorlarla öğretmenlere saygı duyuyorlar. Dogru..
21) Ekranda beş dakikada bir kepek şampuanı ve kanatlı kadın bağı reklamı yok.Dogru--20 dakka olmasi lazim reklam aralarinin.
22) Yol sorana küfür etmiyorlar.Dogru..bana eden olmadi
23) Sözde emeklilik reformu yok.Yanlis
24) Valiler ve belediye başkanları insanları öldürmüyor, rüşvet almıyor.Yanlis
25) Kadınlar erkeklerden tembel ve ayyaş diye söz etmiyor.Dogru..Bahsederse basina ne gelceigini bildigi icin heralde
26) Erkekler yukarıdaki sıfatları hak etmek için uğraşmıyor. Dogru
27) Vatandaşlar yasalar önünde eşit. Polis felsefe profesörünün cebindeki parayı almıyor. Yanlis
28) Çocuklara yarı tanrı gibi davranıyorlar. Dogru.
29) Seri katiller yok. Dogru..
30) Nehirler mikrop yuvası değil. Yanlis.
31) Patika değil, gerçek yollar var. Yanlis.
32) Domuz yemiyorlar. Dogru.
33) AIDS'li ve veremli sayısı Afrika'dakinden çok değil. Dogru
34) Sokakları güvenli, üç kuruş için adam kesmiyorlar. Yanlis
35) Ticarette rakipler birbirlerini öldürtmüyor. Dogru
36) Hakkını aramak için haydutlara gitmek gerekmiyor. Yanlis
37) En önemlisi, başka bir Tanrıya inansalar da Türkiye'de iman var. Dogru..

12 tane yanlis bana gore..kisiye gore deisir heralde..
zigot çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla