View Single Post
Eski 08-08-07, 20:32   #4 (permalink)
insafsız
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Rep Puanı: 16742
insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11insafsız Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 203
Varsayılan C: Yavru Husky'si olan bana verebilir

şimdi buranın sahibi değilim sadece müşterisiyim. ben ankarada diğer pet shopları da çok gezdim. sizin sorularınızla dalga geçen de gördüm. dalga geçen de gördüm. gözleri para para diye parlayanı da gördüm. bunlar beni rahatsız eden durumlar tamam mı arkadaşım. burda arkadaşlar yardım istemiş ben de bi öneri sunduyorum. ha sen illa da beleş diosan belki ben ona beleş köpek de bulacam sanane yahu. yani reklam yapmıyorum, bi öneri sunuyorum. umarım anlayabilmişindir.

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Stones Mesajı Göster
Arkadasim rekLam degiL diyorsun ama kim Ne sorarsa oraya yonLendiriyorsun. Ayrica Burasi Satis boLumu veya parayLa satis yapiLan boLum degiL. Moderator eksikLiginden pek iLgiLeniLmiyor Sanirim boLum iLe..

3-4 Tane yer Tavsiye Etsen Neyse diyecegim. Buradaki Konuyu Acan kisi Ucretsiz istedigini taLep ediyor bana gore. Arayan istedigini buLur Sen Merak etme. Para iLe kopek aLicak kisi gider buLur. Egerki Burayada para iLe Ariyorum demis ise Pet Shop'Larin pahaLi oLmasi sebebiyLe yazarLar. YavruLayani varsa Satsin diye..
insafsız çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla