View Single Post
Eski 08-08-07, 19:54   #6 (permalink)
darkphysics
Meraklı

Giriş Tarihi: 07-01-2007
Yer: Eğitim Seti Arşivinde Tek Adres>>>>>>>>> [Webmaster-Programlama-3D Modelleme ve Dil Eğitimi]
Rep Puanı: 188839
darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11darkphysics Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1917
Varsayılan C: Güzel Sanatlar Fakultesi - Grafik Bölümü

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen cosui Mesajı Göster
Grafiği sadece bilgisayarlı çizim olarak düşünme benim kuzenim hazırlanıyordu Animasyonu kazandı ama grafik sınavlarınada girmişti derslerde çizimde var ancak şunu söyliyim sınavları kazanmak kolay değil ayrıca öss ile tercih etmiyorsun üniversiteye başvuyorsun ağustosta sınavlar oluyor eğer çizim yeteneğin çok iyi değilse bir kursa gitmen faydalı.Valla iş imkanları için iyi şeyler diyordu reklam ajansları grafik ajanslarında yetenekliysen iyi kazanırsın.
Anladım hocam, ya benim istediğim zaten genel olarak video-animasyon olucak peki bu çizim sınavında ne soruyorlar bi fikrin var mı?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Cristiano_Ronaldo Mesajı Göster
babacım ben okula yerleşirsem senin için detaylı bi araştırma yapıp sana yollarım okke?
Valla dostum süper olur dua ediyorum sanada
darkphysics çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla