View Single Post
Eski 08-08-07, 15:58   #17 (permalink)
spinoza1
Yabancı

Giriş Tarihi: 08-08-2007
Yer: kocaeli
Rep Puanı: 2375
spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11spinoza1 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: ...::::Cahit Elginkan Anadolu Lisesi:::...

ben ceal 2007 mezunuyum tm seçicek olanlar için tavsiye ederim okulumu fakat sayısalcı olacak varsa kocaeli anadolu 24 kasım vw derince merkez bankası nın eğitimi tartışmasız çok daha iyi eğitim veriyor bunu öss deki başarılarına bakarak da görebilirsiniz ha belki o öğrencileri başarıya okulları götürmemiş olsa bile iyi öğrencilerin ve daha iyi öğretmenlerin olduğu okulklarda okumak tabi ki avantajdır okulun içi çok moderndir fakat her öğrenci bu imkanlardan istediği gibi faydalanamıyo onu da söyliyeyim ayrıca okul müdürünün eğitimi daha kaliteli hale getirmek için hiç bir çabasını göremedim ben sürekli öğrencilerden haksız yere para toplanıp bazen de hakaret ediliyo burda hocalar çok özverili ama kocaeli ndeki diğer saydığım okullardan birine puanıınız tutuyosa oraya gidin bence bi de burda okul başarısı düşük olduğu için iyi bi öğrenciyseniz öss de aobp niz düşük gelir okula olan ulaşım da çok önemli tabi okul seçiminde ama hangi okulda olursanız olun hocalardan max yararlanmaya çalışın benim çok güzel günlerim geçti cahit elginkanda okulumu çok seviyorum zaten ama şunu söyleyeyim özellikle sayısalda ceal si kocaeli anadolunun tırnağı olamaz.
spinoza1 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla