View Single Post
Eski 08-08-07, 05:09   #3 (permalink)
Stones
AnaLizer..

Giriş Tarihi: 16-03-2004
Yer: Ankara
Rep Puanı: 27104237
Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11Stones Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 271130
Varsayılan C: Yavru Husky'si olan bana verebilir

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen insafsız Mesajı Göster
ankara da iseniz. size yüksel caddesinde üzerinde koleje doğru gitmenizi ve PET STORE a uğramanızı tavsiye ederim. şuan orda bir siyah beyaz maskeli mavi gözlü 40 günlük erkek yavru husky var. bi de 2 aylık beyaz bej açık mavi gözlü dişi husky var.
Arkadasim rekLam degiL diyorsun ama kim Ne sorarsa oraya yonLendiriyorsun. Ayrica Burasi Satis boLumu veya parayLa satis yapiLan boLum degiL. Moderator eksikLiginden pek iLgiLeniLmiyor Sanirim boLum iLe..

3-4 Tane yer Tavsiye Etsen Neyse diyecegim. Buradaki Konuyu Acan kisi Ucretsiz istedigini taLep ediyor bana gore. Arayan istedigini buLur Sen Merak etme. Para iLe kopek aLicak kisi gider buLur. Egerki Burayada para iLe Ariyorum demis ise Pet Shop'Larin pahaLi oLmasi sebebiyLe yazarLar. YavruLayani varsa Satsin diye..
Stones çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla