View Single Post
Eski 07-08-07, 16:34   #3 (permalink)
cosui
Konuşamayan bu hayvanlar hakkında Allah’tan korkun

Giriş Tarihi: 04-11-2006
Yer: Nihan-i hayalde
Rep Puanı: 14729148
cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11cosui Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 147338
Varsayılan C: meslek yüksel okulu okuyanlara müjde!!!!

Bu haberde açıklığa kavuşmayan muallakta kalan birçok nokta MYO'lar 4 yıla çıkıyor deniyor bu nasıl olucak zaten meslek lisesi çıkışlılar alanlarında 4 yıllıklara devam edebiliyor ayrıca Meslek yüksek okulu çıkışlılar zaten DGS ile 2+2 4yıla tamamlayabiliyorlar bu sınav olmadan geçişi sağlıyorsa o zaman diğer myo'lardaki durum ne olucak onlar sınava girmeden geçebilceklermi ayrıca yeni fakülte kurulmasıyla myo'ların 4 yıla çıkmasının ne alakası var yeni kurulan fakülteler öğretmen yetiştirmiyorsa adıda mühendislik değil teknik eleman olarak kalınıyorsa bunların kurulmasının ve eğtim süresinin artırılmasının ne alakası var.Bu haber acemice hazırlanmış hiçbir nokta açık değil tamam YÖK raporda MYO'lar için değişiklik yapıcak ancak böyle birşey ne kadar doğru bilmiyorum kanunlaştıktan sonra daha iyi anlıyacağımızı düşünüyorum.Rapor 2009 yılını öngörüyor en erken ve geliceği şekikllendirmeye çalışıyor bu çalışma bütün ayrıntılarıyla 5 yılı bulur.
cosui çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla