Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen cosui
AB sürecinde ve globalleşen dünya ekonomisi düşünüldüğünde ve Türkiyenin dışa açılma potansiyeli düşünüldüğünde Uluslararası ticaret harika bir bölüm özellikle Boğaziçinde okursan bu bölümü ki buraya ek puan alırsın 2 tanede dil öğrenip kendini geliştirirsen samimi söylüyorum özellikle mezun olduğun tarihte ki 7 yılın var çok önemli kazançlar elde edersin önümüzdeki 10 yıl AB'ye uyum ve global ekominin bir parçası olma yolunda Türkiye çok büyük işler başarabilir ve buda okuduğun bölüm dolayısıyla kazanımlarını yakından hissedersin ben senin yerinde olsam bu bölüm için kalan 10 ayda gecemi gündüzüme katarım hem öss için hemde AOBP nin yüksek gelmesi için okul derslerine.
|
bende muhasebe bölümündeym benim bildiğim kadrıyla bizm bölümün 4 yıllık uluslararası ticaret yok sanırım. olsa hiç kaçırmazdım keşke olsa..
2 yıllık da nereye kadar.
bu bölümden mezun olunca şu yerler var : dumlupınar ünv muhasebe,bilkent muhasebe ve bilgi sistemleri,gazi muhasebe öğrt, gazi işletme öğretmenliği,anadolu ünv sivil havacılık,kocaeli ünv sivil havacılık,bide yeni açıldı okan ünv muhasebe burslu da var, bunlar 4 yıllık....