View Single Post
Eski 24-07-07, 03:08   #4 (permalink)
quatrorusen
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-07-2007
Rep Puanı: 2375
quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11quatrorusen Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: mimarlık ı inşaat mı?? iki gün içinde tercihimi vereceğim lütfen!!

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen tkt_kkk Mesajı Göster
belki hacettepe bile olur eczacılık bi müh. kadar acayip derecede talep görmüyor. diş hekimliği düşün bunlar olur ama tıp zor ben sana diyeyim Ankara eczacılık % 90 olur ki orası iyidir.baya güzeldir. olmuyor demişsin acayip derecede yanlış kimden öğrendin olmnayacağını anlamadım marmara falan var ya daha birsürü seçenek var. ama mimarlık dersen o da ayrı bi meslek güzel ama şu var yeteneğin var mı ???? inşaata yada yeteneğin var mı? eczane işleri güzel aslında ama mimarlıkda güzeldir.
kardes benim basarısıram 13800 ecz için 12000 de olman gerekio hele ank fekan için 10000 küsür olman gerekio ne yazıkki bütün hayallerim yıklıdı puanlar baya arttı ne yazıkki...
quatrorusen çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla