View Single Post
Eski 21-07-07, 17:04   #10 (permalink)
Appache
Hızlı Üye
 
Giriş Tarihi: 24-07-2005
Yer: Avcılar Kampüsü
Yaş: 23
Mesajlar: 1,442
Rep Puanı: 529850
Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11Appache Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 5353
Varsayılan C: istanbul üniversitesi bu kadarmı kötü yaw???


Avcılar'da siyasi yönden pek problem yaşamazsınız o tipteki 3-5 kişiyi takmadığınız sürece. Bu yıl pek olay yaşanmadı ama geçen sene fakülteye robocopların girdiğine şahit oldum. Bu da polisten afiş asanlara karşı gözdağıydı zannedersem. Bu yıl yine afişini asan astı, kimse rahatsız da olmadı; yani zıt taraflar birbirinden rahatsız olmadıkça kavga, polis falan görmezsiniz. Binadan binaya geçerken kimlik kontrolü yapılıyor zaten. Siyasi konuda Avcılar'dan korkmayın, beyazıt ve vezneciler bu konuda daha kötü imaja sahipler.

Eğitim konusunda elektronik mühendisliği bölümü hakkında bir fikrim yok ama bilgisayar mühendisliği bölümünden daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Bir de, eğer Avcılar'da ikamet etmiyorsanız oraya gidip gelmek psikolojik yönden rahatsız edebilir. Çünkü kampüste çok iyi bir öğrenci ortamı olduğu söylenemez. Öğrenciyi içeri çeken bir özelliğe sahip değil. Ayrıca kışın çok soğuk oluyor. Belki bitmeyen inşaatlar bittiğinde ve üniversite yönetimi buradaki fakültelere adam gibi bir yatırım yaptığında durum daha iyi olabilir. Mühendislik fakültesinin ihtiyaç ve istekleri rektörlük tarafından fazla umursanmıyor. Nedeninin de mühendislik fakültesinin tıp fakültelerinin prestijine ulaşmasını istememeleri olabileceğini düşünüyoruz.
Appache çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla