View Single Post
Eski 09-07-07, 16:46   #10 (permalink)
nİlSuU_18
Meraklı

Giriş Tarihi: 05-07-2007
Yer: im..yok:((
Rep Puanı: 620693
nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11nİlSuU_18 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6225

Varsayılan C: Türk dizisi gibi değil Gercekten yaşanan bir AŞK Hikayesi

valla arkadaşlar kim kızarsa kızsn genelleme yapmak şart her polis aynı değil bence çok değil bundan 1,5 ay önce sokakta hırszlık olayı oldu polisi aradım ekip arabası göndereceğini sölediler karakolda öle çok uzak değil en fazla 10 dk. gecenin 03:00 de olduğunu düşünürsek bu işi dahada kolaylaştırır buna rağmen ne gelen vardı neden giden dayanamayıp tekrar aradım insanlık görevimi yapmaya çalışırken bide azar yedm aradıım için... sizce bu normal mii???
sonra vergi borcundan dolayı arabayı bağlamak istediler babam arabann anahtarını vernce şaşırdılar..sonra babamı arabalarına davet ettiler bende gittm biras konuştular sesszce beni gönderdiler babam gelnce ne istedklerini sordm ne olcak rüşvet dedi inanamadm genelde vatandaş teklif eder ama bunlar aşmş bizzar istioo böyle davrananlara nasıl genel konuşulmaz ben laf atan polis bile gördm daha doğrusu polisler yolun kenarına çekmşler arabayı bişiler dedi baktm biri çıktı demştm etkilendi benden dedi aynen bu yanee hatta süpersin yaa dedler unutmamak lazm ben bu sözleri haketmediğimi düşünüorm kimse haketmio ben bunları söleyenlere polis diemiyorum k.bakmayın
Kim ne derse desn ben genellemeyi iii ve kötüyü ayırmak için yaptm polislik çok kutsal bir meslektr,görevdr.Yapamayanlar (haketmeyenler)bi zahmet geri dursunlar
nİlSuU_18 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla