View Single Post
Eski 06-07-07, 14:51   #19 (permalink)
onty170
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 06-01-2007
Yer: gırığıngale
Blog Mesajları: 3
Rep Puanı: 90160
onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11onty170 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 920
Thumbs up C: Ankara'da öss sayısal için en iyi dershane??

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen confuest Mesajı Göster
Arakadaşlar , sayısal'da ankarada en iyi dershaneler hangileri???

Yardımcı olursanız sevinirm gerçekten kafam çok karıştı,biraz disiplinli olmasını bana ders çalıştırtmasını istiyorum[kendim çalışmıyorum bana kalsa ]
arkadaşım kazandım diye bu dershaneyi önermiyorum.bazıları yazmıs fenlıselıyım bu dershaneyı onerırım dıye ancak zaten adam fen lıselı ben ıse orta hallı bır ogrencıım.sunu bılmen gerekır kı ılk basta tum dersaneler super ılgılenır ama zaman gectıkce onlarda yorulur ve pesını bırakabılırler bu sebeble kalıtelı bır dershane dersen sana ankara açı dershanelerını öneririm.her sey var dershanede her imkanı bulabılırsın rehber ogretmenın her hafta sana toplantı yapar ve ödev kagıdı hazırlar odew almadınmı ewını ararlar etutculer her hafta hızmetınde denılebılır.ogretmenler zaten hepsı acı yayınlarına soru yazan ınsanlar.sunu da belırtmelıyım ve gercekcı olmak lazım her buyuk dershanede derece sınıfları var ama ılgılerı nasıl bu dershanede deece sınıfları var amaa derceye yapılan ılgı dıger sınıflarada yapılıyor ve ınan cok kalıtelı ogretmenler var eger gorusmeye gıdersen muhasebeye dırek yazılma ılk basta mudur yrdmcılarını gor onlarla konus yayınlarını arastır.mezunsan eger yazı bos gecırme tavsıyem cunku malum seneye sadece anadolu ve fen lıselıler gırııı sınava kıb......
onty170 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla