Cvp: Sosyal Fobi
starmaster , çok sağol bu döküman için.
Bu yazıyı okumadan önce SF olduğumu bilmiyordum. Daha doğrusu bu cesaret eksikliği vb. konuları sadece kendimde var sanıyordum ama meğer öyle değilmiş. İlk sayfada yazdığın birkaç örnek yazanların hepsi beni anlatıyor. Gerçekten çok şaşırdım. Sadece ben değilmişim SF olan demek ki. SF olanlar bilir SF nin ne kadar lanet birşey olduğunu. İnsanın hayatını darma dağan ediyor. Benim en yakın arkadaşlarım şu anda cafelerde sürterken, hergün başka kızlarla çıkarken ben iki büklüm yolda, okulda yürüyerek anca kızlara mazlum bi şekilde bakıyorum. Ve iddia ediyorum ki okulun en yakışıklı çocuğu benim.Kaç tane kız bana gelip direk çıkma teklifi etmiştir. Ama ben ? Hiçbir zaman başkasına çıkma teklifi edemedim. Edemem de ... Şu lanet olası SF yüzünden hayatımda sadece 2 kişiyle çıktım. 1 i si 5 e giderken yani SF yokken. Diğeride bu sene zar zor (alkol lüyken) sonraki gün ayrıldık.
Olay sadece bununlada bitmiyor. Yıllardır annemlerden, öğretmenler den hep azar işittim derslerde bildiğim konuları hep yanımdakine söylüyordum ama kendim anlatmıyordum. Hiçbir zaman da kendi isteğimle anlatmışlığım yoktur ki bu yüzden hep tembel öğrenci olarak anıldım. Hala da anılıyorum her ne kadar and. lisesi kazanmış olsam da.
Birgün bile dışarıya 15-20 dk hazırlanmadan çıktığımı hatırlamıyorum. Çıksam da bir şey farketmiyor kısa bir an bile kafamı kaldırıp dik yürümediğim için hazırlıklar hiç bir işe yaramıyor. Her şeyde mükemmelliyetçi olmanın o kadar kötü yanları var ki...
Offf bu yazıyı okuyunca içimi dökesim geldi daha yazacak o kadar şey var ki . . .
SF yle yüzleşmeden bunun geçeceği yok ! Hayatımın en güzel yıllarını mahvetmeye de hiç mi hiç niyetim yok. Tekrar tekrar sağol starmaster , belki sen bunu yazmasan ben daha 4-5 yıl SF ile yaşayacaktım haberim olmadan . . .
|