View Single Post
Eski 29-06-07, 04:06   #17 (permalink)
yıldızz_
Yabancı

Giriş Tarihi: 29-06-2007
Rep Puanı: 2375
yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11yıldızz_ Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Cvp: Bahçelievler Kemal hasoğlu lisesi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen erkankaraca Mesajı Göster
Ben 98 mezunuyum bizim zamanımıza Veysi Çivilibal vardır tülay tabak vardı inanılmaz güzel günler geçirdim ben bu okulda 6 sene okudum bizim zamanımızda 2 tanede orta okulu vardı çok güzel okuldu zaman zaman tepeye çadır kuran çingenelerle kavga ederdik okul tuvaletinde her tenefüs sigara içerdik top oynarken kasdi olarak sınıflardan içeriye ders varken top atardık türkiyenin sayılı okullarındandır çünkü ben kimseden şunu duymadım ''bizim okulda asla siyaset yoktu'' evet gerçekten arkadaşlar bizim okulda siyaset yoktu ve hiç olmadı çok kavgalar ettik tozkoparanlı haznedarlı merterli diye belki kendi aramızda bölündük ama o okuldaki son 2 senem inanılmazdı Kemal Hasoğlu Lisesi 11 Sosyal A yı hatırlar gidin sorun bizim zamanımızda Süper Lise değildi ve şimdiki gibi önünden geçen derede ıslah edilmemişti daha sonra 4 tane benden küçük mahalleden kardeşlerim okudu abi hala sizi anlatıyorlar dedi inanılmaz bir mazi olarak akıl kütüphanemde yerini alıyor...

eskı resımlere bakarken ıcımı huzun kapladı,google'gırıp bakıım bısey cıkarmı dedım...
ınanamadımm bende 98 96 tam hatırlamıyorumm....
samı yavuz derdıkı bıze(çete derdi bıze kızlar ccetesı)ılerde pısman olursunuz bugunlerı coooook ararsınız,mılyar versenız oturamazsınız bu sıralara adam olun degerını bılın!!!bızde gulerdıkk neeeeeeee paramı verıcez bıde tez elden kurtulalımda bu okuldan baska ne ısterız dıyodukk...ahhhhh ahhhhhhhh lıse yılları unutulmuyo ozellıklede kemal hasta okumussan!!!okula gırmeden dırek servıslerın arkasına gecer fosur fosur sıgara ıcerdık,ahhhhhh nacı abı ya servıscımız az dert acmadık basına az ıdare etmedı bızı...anlat anlat bıtmezkı...umarım bı cvp gelır....emınımkı senıde tanıyorumdur adım yıldız dııl aklın karısmasınn soyle bakıım okuduun donemde en yaramaz kızlar kımdı,benım adım gecmezse ne olııım )))) bı kac arkadasımıza burdan ulasabılırsek ne mutlu...
yıldızz_ çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla