Anadolu Üniversitesi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşımıza kesinlikle bu üniversiteyi tavsiye ediyorum.Ben Anadolu Üniversitesi öğrencisiyim.Harika bir kampüs,sayısını takip edemeyeceğin kampüs içi sosyal aktivite,kişisel gelişim seminerleri,şenlikler...Yerleşim açısından da gerçekten oturmuş bir üniversite.Binalar bakımlı.İnsan kendini bu üniversitede daha değerli hissediyor.Tek sorunun okulun adını söylediğinde eksiksiz herkesin sorduğu "açıköğretim misin?" sorusu olabilir.Son derece gelişmiş olan kütüphanesi,çarşısı,teknoparkı,hatta mantıcısı ile eğlenceli bir ortam.Eskişehir'e gelince..Esnaf ve evsahipleri seni ayaklı banknot olarak görecek,buna emin olabilirsin.Bu evin kirası biraz fazla değil mi diye indirim yaptırma çabana "zaten siz öğrencisiniz.Gidin yurtta kalın" gibi bir tepki de alabilmen doğal

Ama bunlar seni yıldırmasın.Öss sınavı da yeni geçmişken umarım puanın iyi gelir ve aramıza katılırsın..Unutmadan;2Eylül Kampüsü'nün şehrin çookk dışında olduğunu söyleyen arkadaşıma da bilgi olması amacıyla bir iki şey söylemek istiyorum.Evet kampüs biraz dışarıda olabilir.Ama hemen hemen her 10 dk.da bir otobüs kalkıyor.Ulaşımda kesinlikle bir sorun yok.Hatta tramvaydan ücretsiz aktarma bile yapabiliyorsun.Kampüs çok büyük ama bahar şenliklerindeki bütün konserler ve bazı festivaller orada gerçekleştiriliyor.Yol gözünüzü korkutmasın yani..Keşke sen de Eskişehir'i tercih etseydin...