Alıntı:
|
Gerçek Mesajı Gönderen 17_january
teşekkürler levent arkadaşım
bu tatil olayı için 1-2 milyar para ayırdım ,zaten bunun enaz 1 milyarı pasaport ve uçak parasına gidecek
geri kalan 1 milyar yeni 600-700 $ para ile benim orada 3-4 ay rahat rahat geçinmem lazım , yani bana bu tür bir yer lazım ,kısacası Tanzanya olmaz
araştırıyorumda kişibaşına düşen gelir yıllık 200-300 $ olan ülkeler var ve bazı belgesellerde veyahutta internet sitelerinde böyle yerler olduğunu görüyorum
eğer bu şekilde bir ülke bulabilirsem , orada iş bile kurabilirim hatta oraya yerleşebilirim bile yani çok ucuza oralarda güzel şeyler başarabilirim gibime geliyor
zaten bu tatilin amacı macera olsun ,çünki bu memleketten ve bu monotonluktan gerçekten sıkıldım
ortaasya tarafına gitmeyi düşündüm ,pek cazip gelmedi , güney amerika ülkelerine gitmeyi düşündüm oralarda itici geldi
kısmet olursa veyahutta bu Afrika işi olmazsa şansımı uzak doğu ülkelerinde deneyeceğim
şu Tanzanyalı arkadaşlarına sorarmısın ,bu tür bildikleri komşu ülkeler falan yok mu
şimdiden teşekkürler
|
hangi şehirde yaşıyorsunda monotonluktan bahsediyorsun anlamadım

eğer büyükşehirlerden birinde isen ve monoton geliyorsa,sana latin amerika,kuzey kore,yok afrika illaki diyorsan liberya gibi ülkeleri öneririm...

buralardaki macerayı başka yerde bulamazsın..heleki yabancı olarak...

illaki adrenalin yükselsin her anım macera olsun diyorsan ırak,filistin